PRAKTISCHE INFOS

Voorafgaand aan uw bezoek aan het geklasseerde huis verwelkomen wij u in het bezoekerscentrum, waar het universum van de bibliotheek en het rariteitenkabinet die Losseau zo nauw aan het hart lagen tot leven komt. U zult er met name alles ontdekken over de Art Nouveau, de collecties en interesses van Losseau, alsook de originele uitgave van Une Saison en enfer (een Seizoen in de hel) van Rimbaud.

Tijdens de zomermaanden kunt u in het kader van thematische bezoeken een wandeling maken in de weelderige tuin, die werd gerenoveerd met respect voor de originele plannen van Losseau. Tijdens de weekends verwelkomen de tuinen de Guinguette Littéraire.

infos-pratiques-accueil

Tarieven

Volwassenen

7
  • Individueel

Kinderen

5
  • Individueel

Verminderde tarieven

5
  • voor 12 – 18-jarigen, studenten tot 25 jaar, senioren, schoolgroepen + 12 jaar, werkzoekenden, leerkrachten op vertoon van hun kaart

Groepen en verenigingen

4
  • Verminderde tarieven

Schoolgroepen (-12 jaar)

1
  • Verminderde tarieven

Schoolgroepen (+12 jaar)

3
  • Verminderde tarieven

Rondleidingen in verschillende talen na reservatie.

Opgelet, omwille van aanhoudende renovatiewerken is het Huis soms gesloten voor het publiek. Contacteer ons vóór ieder bezoek op +32(0)65/398.880 of via ons contactformulier: reservations.losseau@gmail.com

Openingstijden

Vrije bezoeken aan het Huis en toegang tot de tijdelijke tentoonstellingen
(Bezoekersgids verkrijgbaar in het Frans, Nederlands, Engels en Duits: 2 €).

Van WOENSDAG tot VRIJDAG

10u ~ 18u

ZATERDAG

13u ~ 18u

ZONDAG

10u ~ 17u

Contact

Neem contact met ons op :

ADRES

Rue de Nimy, 37 / 39 – 7000 Bergen

TELEFOON

+32 (0) 65 39 88 80

MAIL

Email : reservations.losseau@gmail.com

Het Maison Losseau bevindt zich in hartje Bergen, op een steenworp afstand van de Grote Markt, nabij talrijke parkings en op minder dan 1500 m van het station. In de nabijheid bevinden zich eveneens tal van andere culturele bezienswaardigheden, restaurants en winkels waar u hartelijk zal worden verwelkomd. De volledige site is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Zij kunnen het Huis betreden via de achterkant van het Huis (Rue des 4 Fils Aymon), waar een parkeerplaats is voorzien voor één voertuig.

lien vers le portail de la Province de Hainaut

banad

CONTACT

Adress :

Rue de Nimy 37 / 39

7000 Mons

Email : reservations.losseau@gmail.com

Tel: +32(0)65.398.880

NEWSLETTER